Wortelsalade Met Rozijnen En Honing-Kaneeldressing

  • Slanke keuken, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.

Lunchgerecht met maar 175 calorien

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
250 gram bospeen of worteltjes, 25 gram rozijnen, 1 eetlepel citroensap, 1 eetlepel olijfolie, 1/2 eetlepel vloeibare honing, mespuntje kaneel, zout, peper
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 145,73 kcal
Koolhydraten 20,90 g
Eiwitten 1,31 g
Vetten 5,44 g
Benodigdheden
Rasp

Voorbereiding

Maak de worteltjes schoon en rasp ze grof , schep de rozijnen door d egeraspte wortel en verdeel de salade over 2 schaaltjes.

Bereidingswijze

Klop een dressing van het citroensap , de olie, honing en kaneel, breng de dressing op smaak met zout en peper, verdeel de dressing over de wortelsalade en schep alles door elkaar.

Serveertip

Lekker met een (geroosterde) volkorenboterham!

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

annetvank avatar
annetvank

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten