1. Home
  2. Recepten
  3. Slanke keuken
  4. Wortelsalade Met Rozijnen En Honing-Kaneeldressing

Wortelsalade Met Rozijnen En Honing-Kaneeldressing

Door: annetvank

  • Slanke keuken, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 14-05-2001

Ingrediënten 2 personen


250 gram bospeen of worteltjes, 25 gram rozijnen, 1 eetlepel citroensap, 1 eetlepel olijfolie, 1/2 eetlepel vloeibare honing, mespuntje kaneel, zout, peper


Verder heb je nodig


Rasp


Lunchgerecht met maar 175 calorien

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak de worteltjes schoon en rasp ze grof , schep de rozijnen door d egeraspte wortel en verdeel de salade over 2 schaaltjes.

Bereidingswijze

Klop een dressing van het citroensap , de olie, honing en kaneel, breng de dressing op smaak met zout en peper, verdeel de dressing over de wortelsalade en schep alles door elkaar.

Serveertip

Lekker met een (geroosterde) volkorenboterham!



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annetvank
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top