Fruit Lasagne

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 14-05-2001

Een heerlijke gevarieerde lasagne met fruit. Heel bijzonder en erg lekker. Naar een recept van mijn vader.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Pak lasagnebladen, pak lasagnesaus, pakje becemelsaus, 500 gram rundergehakt, ui, 100 gram spekjes, fruit na keuze: lekker met banaan, appel, aardbei, perzik(uit blik) en ananas(uit blik), 150 gram kaas (geraspt is handig!), peper, zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Ovenschaal, opscheplepels, ovenhandschoenen, grote pan (met anti-aanbaklaag)

Voorbereiding

* Verwarm de over voor op 220 graden
* Vet de ovenschaal in

Bereidingswijze

* Saus: bak de gehakt en spekjes bruin en fruit de gesnipperde ui, voeg water of melk toe en sausmix(zie verpakking)Beetje peper en zout toevoegen naar smaak.
* Wissel laagjes saus af met fruit, kaas en lasagnebladen in de ovenschaal
* Bereid de becemelsaus en giet dit over de lasagne, strooi er eventueel nog wat kaas over.
* Bak de lasagne 30 min. in de oven

Serveertip

Lekker met een frisse salade van veldsla en tomaat.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten