sla-wraps met tonijnsalade

  • Lunch/Brunch
  • 0-10 min.

Een eenvoudig te maken, hip lunchgerecht.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
Voor 8 stuks: 1 blikje tonijn op olie, 2 el mayonaise, 2 el yogurt, 3 el zilveruitjes, 8 sprietjes bieslook, 8 blaadjes ijsbergsla, 8 plakjes kipfilet, peper, 8 cocktailprikkers.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Laat de tonijn goed uitlekken. Roer de tonijn met de mayonaise en de yogurt door elkaar. Snijd de zilveruitjes in kleine stukjes. Knip de bieslook boven het tonijnmengsel in stukjes. Schep de zilveruitjes erdoor. Strooi er als je wilt wat peper over. Meng alles goed door elkaar. Leg de blaadjes sla op het aanrecht. Leg de plakjes kipfilet erop. Schep op het midden van elk plakje wat tonijnsalade. Rol het slablad op en steek het met een prikker vast.

Serveertip

Serveer er geroosterde driehoekjes witbrood bij.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

karin.1 avatar

Doorsturen

Home Recepten