1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Meloensalade

Meloensalade

  • Nederlands, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-05-2001

Ingrediënten


* 1 galia meloen * 125 ml Griekse yoghurt naturel * 2 theelepels vloeibare bloemenhoning * 1 eetlepel citroensap * ? theelepel gemalen kardemom (specerij)



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meloen schillen, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in stukjes snijden.
In een kom yoghurt, honing, citroensap en kardemom door elkaar roeren. In een Schaal de saus over de meloen schenken en de salade direct serveren



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van moon34


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van moon34
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top