Ganzelever (Gebakken) Met Appel

  • Internationaal, Tussengerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 10-05-2001

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 plakjes rauwe ganzelever,
2 appels,
1 tas kalfsjus of fond,
1 scheutje cider- of andere geurige azijn,
1 lepel boter,
peper en zout,
1 lepel bloem
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De lever kruiden met peper en zout, even door de bloem halen, het overtollige afschudden en bakken in een anti klefpan op matig vuur met een klein drupje olie. De appel in schijfjes snijden en met een beetje boter garen onder de grill van de oven. De braadjus afwerken met een beetje azijn en de est van de boter. De lever op bord schikken, de appel bovenop en begieten met de jus.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten