1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Gevulde aardappel

Gevulde aardappel

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-05-2001

Ingrediënten 1 personen


I exstra grote aardappel, b.v. superbint.
1 dunne prei
50 gr. gerookte zalmsnippers
50 gr kleine tuinbonen (diepvries)
elk 1 tl. mosterd en mierikswortel puree (potje)
2 eetl. versgehakte dille
zout, peper
1 eetl. pizzakaas
1/2 dl bouillon


Verder heb je nodig


Ovenvaste schaal
magnetronfolie


Feestelijk gerecht.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De aardappelen schoonboenen en rondom inprikken met een vork. In de magretronfolie wikkelen en op 600W in 4 minuten zacht laten worden. Overlangs halveren en de helften iets uithollen., kruim bewaren.
De prei snipperen, de zalm fijn snijden en samen met de tuinbonen, de mosterd en mierikswortelpuree, de dille, de aardappelkruim en het zout en peper naar smaak vermengen.

Bereidingswijze

De aardappel-helften flink vol scheppen met het mengsel, met de kaas bestrooien en ze in een ovenvast schaaltje zetten. De boouillon eromheen schenken. De schaal afdekken met machnetronfolie en in ? 8 minuten op 600w gaar laten worden.

Serveertip

Lekker met komkommersalade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van magneetronnetje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van magneetronnetje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top