Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Visschotel

Visschotel

Door: magneetronnetje

  • , Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 09-05-2001

Ingrediënten 2 personen


2 eetlepels olijfolie
1 ui
3 tenen knoflook
1 blikje tomaatstukjes
1 takje tijm
zout,peper
500 tot 600gr kabeljauw-of Victoriabaarsfile
sap van 1 citroen.


Verder heb je nodig


Een ovenvaste schaal.
magnetron


Catalaanse

Ontdek meer:

Voorbereiding

In de schaal de olijfolie, gesnipperde ui en geperste tenen knoflook omroeren en 5 minuten op 700w verwarmen, tussentijds twee keer omroeren. De tomatenstukjes met sap en flink war versgemalen peper toevoegen en nogmaals 5 minuten op 700w verwarmen.

Bereidingswijze

De visfile droogdeppen, met zout,peper en citroensap inwrijven en in de schaal leggen. De tomatenmassa over de vis verdelen. In 10-12 minuten, afgedekt, op 700w verwarmen.

Serveertip

Lekker met aardappelpuree en gemengde groenten zoals,Snijbonen, wortel, bleekselderij, bosuitjes en broccoli.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van magneetronnetje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top