1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Internationale keuken
  5. Zalmfilets Met Tuinkers

Zalmfilets Met Tuinkers

  • Internationaal, Tussengerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 09-05-2001

Ingrediënten 4 personen


800 g zalmfilets,
2 bosjes tuinkers,
2 sjalotten,
2 dl witte wijn,
2 dl room,
20 g boter,
peper en zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pluk de blaadjes van de tuinkers en was deze. Dompel ze in kokend water en haal ze er na 30 seconden weer uit. Doe ze samen met de room in de mixerkom. Zet dit dan opzij.Stoof de fijngehakte sjalotten in een pan met gesmolten boter. Wanneer deze glazig zijn, overgieten met de witte wijn dit en tot de helft indikken op een hevig vuur. Voeg er dan de tuinkersroom bij en wat peper en zout. Zachtjes laten sudderen. Grill de zalmfilets en breng ze op smaak. Overgiet de vis met de saus en serveer.

Serveertip

Dien op met natuuraardappels en groenten op. Je kan de vis ook bakken of stomen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van witte_kop


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van witte_kop
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top