1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gevulde tomaat
  6. Gevulde Tomaat

Gevulde Tomaat

Door: berenpot

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-05-2001

Ingrediënten 4 personen


500 gr. champignons - 8 Tomaten - witte wijn
citroensap - olie - zout - peper - gehakte peterselie - 2 hardgekookte eieren - gevulde
olijven.



Ontdek meer:

Voorbereiding

Champignons in plakjes snijden.
Tomaten uithollen.
Bewaar ook een paar kleine toefjes peterselie

Bereidingswijze

De gewassen en in plakjes gesneden champignons met eenscheutje wijn in 5 min. inkoken. De gekookte champignons met enige eetl. fijngehakte peterselie vermengen, met peper en zout op smaak brengen en met dit mengsel de van te voren uitgeholde tomaten vullen. Op iedere gevulde tomaat een op een sticher gestoken olijf zetten .
De gevulde tomaten op een schotel rangschikken en met toefjes peterselie en in partjes gesneden ei garneren.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van berenpot
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top