indische wrap

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.


Deel dit recept

Ingrediënten 3 recipe.people
6 kant en klare wraps,
3 teentjes knoflook,
2 uien,
1 groenten bamipakket,
250 gr hamblokjes,
1 kruidenbouillontablet,
Pindasaus,
Seroendeng
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De wraps verwarmen in magnetron of koekepan.
De saus maken en warmhouden. Dan in wok achtereenvolgens de knoflook, uien, 1/2 a 1 Spaans pepertje(in ringetjes), hamblokjes,
bamipakket, en als laatste de tauge roerbakken. Kruidenbouillontablet
ketjap en evt santen naar smaak toevoegen.
Dit verdelen over de wraps, deze oprollen en vastzetten met sateprikker.
Naast elkaar in lage schaal leggen en de seroendeng ruim er over strooien en helft van de saus er overschenken.



Serveertip

De rest van de saus er apart bij serveren!

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

orphan avatar

Doorsturen

Home Recepten