moederdag: moederdagtaart

  • Banket
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 05-05-2001

Die maak je dus gewoon zelf!

Deel dit recept

Ingrediënten
Een taartbodem, 450 gr Franse kwark, een pakje saroma puddingpoeder, 200 ml slagroom, 4 el suiker, 1 blikje vlaaivulling en een eetlepel fruithagelslag. Extra nodig: een slagroomspuit met stertuit, mengkommen, een garde en de mixer.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Haal de taartbodem uit de verpakking en leg deze op een schaal. Doe de kwark over in een mengkom, en roer deze met de garde glad. Voeg de puddingpoeder toe, en roer met de garde tot een egale kleur is ontstaan. Let op: gebruik hier de mixer dus niet, anders sla je de kwark kapot?!!! Verdeel het kwarkmengsel over de taartbodem. Open het blikje vlaaivulling, en verdeel de inhoud ervan netjes langs de buitenrand van de taart. Klop de slagroom met 4 el suiker, met de mixer stijf. Schep slagroom in de spuit, en spuit toefjes room in het midden. Als je over hebt, kun je over de vlaaivulling een blaadjespatroon maken. Verdeel de eetlepel fruithagel in het midden, en zet je taart tot gebruik koel.

Laatste reacties

knuffelbeest avatar
knuffelbeest 11-05-2002

leuk bedacht en ik zou hem heel graag willen proeven ik denk dat ie al heel lekker is =xxxjes= knuffelbeest

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten