1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Marinade

Marinade

  • Nederlands,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 30-04-2001

Ingrediënten


1 kopje zonnebloemolie, ? kopje citroensap, 1 fijngensipperde ui, 1 zeer fijngehakt teentje knoflook, peper, gedroogde rozemarijn, evt. 1 kopje rode wijn.



Een marinade voor rundvlees.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Alles goed door elkaar mengen.
Je kunt in deze marinade 500 g vlees marineren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van compy


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van compy
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top