Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Fusion keuken
  5. Gemarineerde Botervis

Gemarineerde Botervis

Door: jbecude

  • Fusion Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 30-04-2001

Ingrediënten 4 personen


2 stukken botervisfilet(ongeveer400 gr)
marinade van ;
6 eetl olijfolie
3 teentjes knoflook
3 eetl balsamicoazijn
2 eetl mosterd
peper en zout
mosterdroomsaus;
1 bekertje creme fraiche
3 eetl engelse mosterd
3 stukjes gedroogde tomaat (olie)
peper en zout.



Gemarineerde botervis met een mosterd roomsaus.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Marineer de botervis 24 uur van te voren in de marinade van olie, azijn, knoflook en mosterd.

Bereidingswijze

Bak de vis in 3eetl olijfolie in ongeveer 10 min zachtgaar.
Maak de mosterdroomsaus door de creme fraiche met de mosterd en in stukjes gesneden gedroogde tomaat te verwarmen.

Serveertip

Leg eerst de saus op een bord en daarna de botervis erop.
Heerlijk met knolselderijpuree en roergebakken peultjes.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jbecude
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top