Gemarineerde Botervis

  • Fusion, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 30-04-2001

gemarineerde botervis met een mosterd roomsaus.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 stukken botervisfilet(ongeveer400 gr)
marinade van ;
6 eetl olijfolie
3 teentjes knoflook
3 eetl balsamicoazijn
2 eetl mosterd
peper en zout
mosterdroomsaus;
1 bekertje creme fraiche
3 eetl engelse mosterd
3 stukjes gedroogde tomaat (olie)
peper en zout.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Marineer de botervis 24 uur van te voren in de marinade van olie, azijn, knoflook en mosterd.

Bereidingswijze

Bak de vis in 3eetl olijfolie in ongeveer 10 min zachtgaar.
Maak de mosterdroomsaus door de creme fraiche met de mosterd en in stukjes gesneden gedroogde tomaat te verwarmen.

Serveertip

Leg eerst de saus op een bord en daarna de botervis erop.
Heerlijk met knolselderijpuree en roergebakken peultjes.

Laatste reacties

truusss avatar
truusss 05-09-2001

Ik heb vandaag je gemarineerde botervis gegeten. Die was vreselijk lekker. Zeker een herhaling waard. Truus

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten