1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Visraout

Visraout

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-04-2001

Ingrediënten 4 personen


400 gr. kabeljauw,
elk 50 gr. boter en bloem,
2 dl. visbouillon,
4 dl. melk,
100 gr gekookte mosselen,
zout en peper,
1 el. geknipte bieslook of peterselie


Verder heb je nodig


Oven schaal


Lekker met rijst

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Diepvries vis eerst buiten de magnetron laten ondooien.
Het visvlees in blokjes snijden,

Bereidingswijze

De boter in een ruime ovenschaal laten smelten in een minuut op 750W. De bloem door de boter roeren en al kloppend de bouillon en de melk toevoegen.
De saus in 3-4 minuten laten binden op 750W en elke minuut gladkloppen.
De visstukjes toevoegen en 2-3 min.op 500W verwarmen. De mosselen toevoegen en de saous met zout en peper en de bieslook of peterselie bestrooien.

Serveertip

Lekker met rijst en erwtjes



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van magneetronnetje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van magneetronnetje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top