1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Nasi Rames

Nasi Rames

Door: karin.1

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-04-2001

Ingrediënten 4 personen


2 pakken Nasi Koening (Conimex), 4 eieren, zout, peper, 3 el olie, 1 zakje grove soepgroente (250 gram), 250 gram kipfilet, 1 zakje satesaus, 1/2 pot atjar.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Nasi Koening bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Eieren loskloppen met zout en peper. Twee eetlepels olie verhitten in koekenpan. Soepgroente al omscheppend 3 minuten meebakken. Ei erover gieten en in ca. 5 minuten gaar laten worden. Kipfilet in blokjes snijden. Rest van de olie verhitten in een andere koekenpan en kipfilet al omscheppend in ca. 5 minuten bruin bakken.
Satesaus erbij schenken en vrewarmen. Kipblokjes minimaal 5 minuten verwarmen.

Serveertip

Nasi over vier borden verdelen, Sate aan de zijkant scheppen.
Omelet in 4 punten snijden. Op elk bord een punt leggen. Bord verder garneren met atjar en kroepoek.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van karin.1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top