Gestoofde amsoi

  • Surinaams, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 24-04-2001

Surinaams groente-bijgerecht.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gr. amsoi
250 gr. varkensvlees
1 bouillonblokje, kleintje van Maggi
2 eetl. olie of 25 gr. boter
1 gesnipperde ui
zout
zwarte peper.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijd de amsoi en de varkenslappen klein.

Bereidingswijze

Braad het vlees in boter of hete olie, totdat het licht bruin is.
Voeg de gesnipperde uitjes hieraan toe en bak deze mee, totdat ze licht bruin zijn.
Doe er een bouillonblokje bij en laat het geheel 8 minuten doorbakken.
Voeg daarna de groente toe. Bak deze even mee en laat de groente in 15 tot 20 minuten gaar stoven.

Naar smaak zout en zwarte peper toevoegen.

Serveertip

Lekker met witte, gestoomde rijst.
Eet smakelijk!

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten