1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Surinaamse keuken
  5. Amsoi
  6. Gestoofde amsoi

Gestoofde amsoi

Door: reve51

  • Surinaams, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-04-2001

Ingrediënten 4 personen


500 gr. amsoi250 gr. varkensvlees1 bouillonblokje, kleintje van Maggi2 eetl. olie of 25 gr. boter1 gesnipperde uizoutzwarte peper.



Surinaams groente-bijgerecht.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de amsoi en de varkenslappen klein.

Bereidingswijze

Braad het vlees in boter of hete olie, totdat het licht bruin is.Voeg de gesnipperde uitjes hieraan toe en bak deze mee, totdat ze licht bruin zijn.Doe er een bouillonblokje bij en laat het geheel 8 minuten doorbakken.Voeg daarna de groente toe. Bak deze even mee en laat de groente in 15 tot 20 minuten gaar stoven.
Naar smaak zout en zwarte peper toevoegen.

Serveertip

Lekker met witte, gestoomde rijst.Eet smakelijk!



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van reve51
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top