1. Home
  2. Recepten
  3. Slanke keuken
  4. Vetvrije Patat

Vetvrije Patat

Door: tmme

  • Slanke keuken,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-04-2001

Ingrediënten 3 personen


4 grote aardappelen.


Verder heb je nodig


Oven, bakpapier.


De naam zegt al genoeg.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De oven op 225?C doen.

Bereidingswijze

Aardapellen schillen en in partjes snijden zelfde model als patat. Als dat is gedaan de partjes omspoelen, afdeppen en dan op de bakplaat neerleggen en dan in de oven stoppen. Haal ze er uit wanneer ze mooi bruin zijn en dan kan je er zelf nog zout overheen doen of Aramat is ook een soort zout maar met wat meer smaak (kruidiger).

Serveertip

Je kan er een heerlijke frisse salade bij doen van tomaat, komkommer, ui en ijsbergsla en er een lichte dressing overheen doen.
En als vlees een stukje kipfilet of een tartaatje.



Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tmme
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top