1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Witlof-Garnalenbootjes Met Salsa Verde

Witlof-Garnalenbootjes Met Salsa Verde

Door: scully_c

  • Italiaans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-04-2001

Ingrediënten


*3 ansjovisfilet in olie uit blik.*1 eetlepel kappertjes.*1 eetlepel gehakte basilicum.*1 eetlepel gehakte peterselie.*1 teentje knoflook.*1 eetlepel olijfolie.*1 tomaat in blokjes.*150 gram roze garnalen.*15 blaadjes witlof.*versgemalen peper.



~salsa verde betekend groene saus.Deze saus is een echte italiaanse smaakmaker.Je kunt de salsa ook op een gegrilde zalm van een hoofdgerecht serveren~

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de ansjovisfilets heel klein.Meng er de kappertjes,basilicum en peterselie door.Pel de knoflook en pers hem er boven uit. Meng de olijfolie erdoor en breng de salsa verde op smaak met peper. Meng de blokjes tomaat en de garnalen door elkaar. Schep hiervan wat op elk blaadje witlof en schep er een beetje salsa verde op.

Serveertip

~Lekker bij de borrel dus~



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van scully_c
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top