1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Zwitserse keuken
  5. rosti misluknie

rosti misluknie

Door: felicia

  • Zwitsers, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-04-2001

Ingrediënten 2 personen


5 aardappelen, 2 kleine eieren (of 1 grote), 1 gesnipperde ui, zout, peper, 25 gr. boter, 1 eetlepel olijfolie


Verder heb je nodig


Rasp

rosti misluknie
rosti misluknie

Groot succes, kleine kunst

Lees meer: 12x aardappels om je vingers bij af te likken

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rasp de aardappelen op stand 'bietjes'. Breek de eieren erboven. Voeg de ui het zout en de peper toe en roer het geheel tot een enigszins homogene massa. verhit de boter met de olijfolie in een Koekenpan. Giet het aardappelmengsel in de pan (de pan moet zo klein zijn dat je een koek van ca 2 cm hoog bakt). Doe een deksel op de pan en laat het geheel ca 10 minuten op middelhoog vuur bakken. Keer de koek en laat nog ca 5 minuten bakken met deksel op de pan. Eet smakelijk.

Tags

Serveertip

Eventueel wat snippers bieslook over de koek strooien voor het opdienen



Reacties (14)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van felicia
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top