vis met peen en prei

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 07-07-1998

Scholfilet op een bedje van winterpeen en prei

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 grote winterpeen
2 grote preien
1 bakje creme fraiche
1 eetl. citroensap
1 dl. droge witte wijn
1 eetl. mosterd
zout peper
750 gr. scholfilet
1 kopje visboullion
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
-

Bereidingswijze

Snijd de winterpeen in lucifers en de prei in dunne ringen. Bak deze even beetgaar. Maak een mengsel van de creme fraiche, citroensap, witte wijn, mosterd, peper en zout en maak dit even bij de groente warm. Snijd de scholfilet in de lengte door en pocheer deze 5 min. in de niet kokende visboullion.

Serveertip

Leg de vis op het bedje van winterpeen en prei en sier het geheel op met nog wat prei.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten