1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Koninginnehapje op z'n Oostends

Koninginnehapje op z'n Oostends

  • Belgisch, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-04-2001

Ingrediënten 4 personen


1 1/2 dl melk - 1/2 dl slagroom - 1 eetlepel kruidenboullionpoeder - allesbinder - mespunt mosterd - zout, peper - 200 g gekookte mosselen - 3 eetlepels fijngehakte kervel - 4 pasteibakjes



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 220? C.

Bereidingswijze

Breng de melk met de slagroom en de bouillonpoeder aan de kook. Voeg al roerend zoveel allesbinder toe dat de saus dik wordt ( ca. 4 eetlepels ). Voeg de mosterd, een snuifje zout, een snuifje peper, de mosselen en de kervel toe. Verwarm de pasteibakjes 10 minuten in een hete oven.

Serveertip

Zet de pasteibakjes op 4 bordjes en schep de saus erin.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bollekendrie


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bollekendrie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top