1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Rijstschotel

Rijstschotel

Door: samos

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-04-2001

Ingrediënten 2 personen


15 gram lange korrelrijst, 3 el. olijfolie, 1 zakje panklare Italiaanse groentenmix, 3 tl. Italiaanse kruiden, 2 kalkoenschnitzels, 2 el. verse rode pesto (AH Huistraiteur)



Lekker met een jus van rode pesto

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rijst koken volgens gebruiksaawijzing. Intussen in braadpan 1 el. olie verhitten. Groentenmix met 2 tl. Italiaanse kruiden al omscheppend ca. 3 minuten bakken. Pan van vuur nemen en afdekken.
In koekenpan rest van olie verhitten. Schnitzels aan beide kanten met rest van kruiden bestrijken. Schnitzels in ca. 3 minuten bruin bakken, halverwege keren. Schnitzels uit pan nemen en elk in drieen snijden. Aan achtergebleven bakvet 3 el. water toevoegen, aanbaksels losroeren. Pesto erdoor roeren. Schnitzelstukjes terugdoen in pan.
Gare rijst door groenten scheppen en over twee borden verdelen. Schnitzels op rijstmengsel leggen en jus erover schenken.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van samos
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top