1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Beerpap

Beerpap

Door: scully_c

  • Nederlands, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 17-04-2001

Ingrediënten 4 personen


*1 liter melk.*50 gram suiker.*40 gram custardpoeder.*1 klein flesje donker bier.*2 eiwitten.



~oftewel bierpap, mijn kinderen zijn er dol op~

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De eiwitten goed stijf slaan. Zorg hierbij dat zowel de kom als de garde die je gebruikt goed vetvrij zijn anders lukt het niet.Maak een papje van de suiker, custardpoeder en een beetje van de melk. Breng de rest van de melk aan de kook en roer het papje erdoor.Goed roeren en even laten pruttelen, dan het bier erdoor schudden. Blijf roeren. De pap van het vuur nemen en de eiwitten erdoor scheppen. Nu Niet roeren. De bedoeling is dat er eilandjes in de pap gaan drijven.

Serveertip

Direkt serveren, dus deze pap wordt heet gegeten.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van scully_c
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top