Sliptongetje

  • Nederlands,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 15-04-2001

makkelijk en heeeeeel lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 sliptongetjes.
100 gr.bakboter.
zout.
bloem
1 citroen.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

snijd de citroen in plakjes.
Was de tongetjes onder de kraan, dep ze droog met keuken papier en bestrooi ze met bloem.

Bereidingswijze

Laat de bakboter op laagvuur smelten en bruin worden. Leg de tongetjes erin en bak ze rondom goudgeel. Leg ze op de borden en doe er een eetl. jus bij en geef ieder een schijfje citroen.
Heerlijk met gebakken aardappeltjes en verse salade.

Bron

robgoldsteen

Serveertip

Ook heerlijk met zeekraal.
1 ons p.p
beetje olie in een pan fijn gesnipperd uitje erin en glazig laten worden, de zeekraal toevoegen, een halve citroen erboven uitknijpen, en de kraal ca 5 min. op laag vuur laten stoven zo nu en dan omscheppen.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten