1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. Stoofvlees
  6. stoofvlees

stoofvlees

Door: jobri

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 14-04-2001

Ingrediënten 4 personen


1 pond rundvlees in stukjes
3 groene paprikas
5 uien
5 tenen knoflook
100 gram boter
flinke scheut olijfolie
peper uit de pepermolen
1 gedroogde rode peper voor de pit.


Verder heb je nodig


Mes
Snijplank
Grote braadpan


Lekker simpel te maken stoofvlees met pit.
Ik laat de pan gemiddeld 3 a 4 uur stoven.

Recept zit al lang in de familie.
Weinig ingredienten nodig.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Vlees in reepjes of dobbelsteentjes
Uien halve ringen snijden
paprika in grove stukken snijden

Bereidingswijze

Boter smelten.
Flinke scheut olijfolie erbij.
Vlees aanbakken.
In een andere pan de uien aanzetten in wat olie maar niet te bruin.
Uien bij vlees toevoegen.
Paprika ook toevoegen.
Bouilloin blokjes verkruimelen en toevoegen
Knofloof grof gehakt erbij.
Verkruimelde rode peper erbij.
Liter water toevoegen.
En voor uren laten inkoken.

Serveertip

Heerlijk met rijst of met vers turks brood



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jobri
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top