Hartige Taart Met Broccoli En Kruidenkaas

  • Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Een makkelijke hartige taart, succes verzekerd!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
1 pakje (roomboter) bladerdeeg (10 plakjes) - 500 g broccoli, in roosjes - 300 g gehakt - bakje kruidenkaas (bijv. Boursin) - 50 g geraspte kaas


Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 1005,25 kcal
Koolhydraten 48,55 g
Eiwitten 52,45 g
Vetten 64,70 g

Bereidingswijze

Laat het bladerdeeg ontdooien.
Kook de broccoli ? 5 minuten. Rul het gehakt. Meng het gehakt met de broccoli en de kruidenkaas.

Leg 6 plakjes bladerdeeg op elkaar en rol uit tot een ronde lap. Spoel een pievorm met water om. Leg de deeglap in de vorm en snijd het overtollige deel langs de rand weg. Prik de bodem met een vork in.
Doe de vulling in de vorm. Leg de overgebleven 4 plakjes bladerdeeg op elkaar en rol uit tot een ronde lap. Dek de vulling hiermee af, snijd het overtollige deel langs de rand weg, plak de randen op elkaar. Bestrooi met de geraspte kaas.
Bak de taart in ? 30 minuten gaar en lichtbruin.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

arden43 avatar

Doorsturen

Home Recepten