1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Champagnesorbet met mandarijn

Champagnesorbet met mandarijn

Door: henny_b_b

  • , Tussengerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 13-04-2001

Ingrediënten 8 personen


400 ml champagne
200 ml mandarijnensap
40 ml mandarijnenlikeur
140 g suiker
1 tl limoenrasp
sap van 1 limoen



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breng 100 ml champagne aan de kook, voeg de suiker en het limoenrasp toe en laat koken tot de suiker is opgelost. Neem de pan van het vuur en meng de overige ingredienten er door heen. Vries minimaal 6 uur in. Roer de granite af en toe los met een vork.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van henny_b_b
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top