1. Home
  2. Recepten
  3. Mediterrane keuken
  4. Tarly-salade

Tarly-salade

  • Mediterraan, Salade
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-04-2001

Ingrediënten 4 personen


300-350 gram Tarly, 3 tomaten, 2 zongedroogde tomtaten, stuk komkommer, 250 gram mozzarella, 1 ui, grove mosterd, slasaus, rode wijnazijn, extravierge olijfolie.


Verder heb je nodig


Kookpan, slaschaal, messen.


Frisse italiaanse lente (zomer)salade met als basis tarly.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

-Kook de tarly volgens gebruiksaanwijzing en spoel hem koud.

-Maak op basis van slasaus, azijn, mosterd dressing.

- wel de zongedroogde tomaten in de olijfolie.

Bereidingswijze

- snij de tomaten in vieren en verwijder het zaad.
snij vervolgens de tomaat brunoise 1x1 cm.

- Ook van de komkommer het zaad verwijderen en in blokjes snijden.

- mozzarella, zongedroogde tomaat en ui ook in ongeveer dezelfde maat snijden en alles door elkaar mengen.

- meng de salade aan met de dressing

Serveertip

Heerlijk bij een barbequeue of als groente en zetmeel- gerecht ineen bij lamskoteletjes.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van martin.joren


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van martin.joren
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top