1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. stoofschotel

stoofschotel

Door: obbens

  • , Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 13-04-2001

Ingrediënten 4 personen


1 pond varkens vlees
300 gram peultjes
1 ui
1 groene paprika
1 groene spaanse peper
1 venkelknol
250 gran champions
75 gram boter
100 gram magere gerookte spekblokjes
wat tijn en peper en zout
1 blikje tomatenpuree


Verder heb je nodig


Braadpan


Stoofschotel met
varkensfricandeau en peultjes

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Peultjes koken 2min.
alle groente snijden
venkel halveren en in ringen schaven

Bereidingswijze

Vlees in reepjes snijden en bakken in 25 gram boter.met de spekblokjes zet even appart .
smelt de rest van de boter en bak hierin de ui,paprika,en de venkel 3 min.doe hier de kruiden bij en de tomatenpuree,en het vlees deksel op de pan en 15min. laten stoven op het laatst de peultjes erbij.

Serveertip

Lekker bij aardappelpuree



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van obbens
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top