1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. paas-gehaktbrood met eieren

paas-gehaktbrood met eieren

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 11-04-2001

Ingrediënten 6 personen


1 kilo gehakt,4 gekookte eieren,2 of 3 tenen knoflook naar smaak,zout/peper,3 sneetjes wit brood,5 eetl.melk,1 ei.paneermeel.


Verder heb je nodig


Oven,bakvorm.


HEERLIJK PAASGEHAKTBROOD GEVULD MET GEKOOKTE EIEREN

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bakvorm met boter in smeren en bestrooien met paneermeel.4 eieren hard koken.
brood verkruimelen in de melk.

Bereidingswijze

Gehakt mengen met de knokloof,ei,zout en peper en met het broodpapje.
helft van het gehaktmengsel in de vorm drukken en de gepelde en gekookte eieren in het midden van de vorm leggen.de rest van het gehakt er op leggen.
bak het in de oven op 160*c en in 55 minuten gaar.

Serveertip

Uit de vorm halen en in plakken snijden.
koud of warm serveren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rutter


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rutter
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top