1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Tomaat Gevuld Met Vis En Paprika

Tomaat Gevuld Met Vis En Paprika

Door: carla_wit_

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-04-2001

Ingrediënten 4 personen


4 tomaten,15 gr ansjovis,1/2 groene paprika,40 gr tonijn(op water),20 gr Becel dieet dressing,peterselie.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd het kapje van de bole kant van de tomaten,zodat ze stevig blijven staan.
Verwijder de zaadjes en de zaadlijsten met een theelepeltje en laat de tomaat uitlekken.
Snijd de ansjovis fijn.
Was en haveer de paprika,verwijder de pitjes en de zaadlijsten en snipper de paprika zo fijn mogelijk.
Giet het water van de tonijn en vermeng de tonijnmassa met de ansjovis,de paprika en de Becel dieet dressing.

Bereidingswijze

Vul hier de tomaten mee en garneer ze met een beetje peterselie.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van carla_wit_
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top