Gevulde Eieren Met Tonijn

  • Buffet
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 10-04-2001

Life and Cooking recept

Deel dit recept

Ingrediënten
10 eieren
1 sjalotje
4 augurken
1/2 bosje bladpeterselie of kervel
150 gram tonijn (blikje naturel)
3 eetlepels eetlepels Calve barbecuesaus
3 eetlepels Calve mayonaise
peper
zout
enkele kerstomaatjes als garnering
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de eieren 8 minuten zodat ze 'hard' zijn. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water en pel ze. Halveer de eieren en wrijf de eidooiers met een lepel door een bolzeef boven een kom.
Spoel de eiwitten met koud water goed schoon en laat ze even ondersteboven uitlekken op keukenpapier.
Snipper de sjalot en de augurk fijn en doe dit in een kom. Hak de peterselie, laat de tonijn goed uitlekken en meng alles met een vork goed door elkaar.
Doe de doorgewreven eidooiers, barbecuesaus, mayonaise en peper en zout erbij. Meng alles tot een smakelijk en stevig mengsel.
Draai nu de eiwitten om en vul ze met behulp van een lepel met de vulling.
Als garnering kun je kleine partjes kerstomaat met een blaadje peterselie of kervel gebruiken

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

tiekeneitje avatar
tiekeneitje 19-01-2003

MMMMMMM, heerlijk mooi meegenomen. groetje mia en co, tip:wij gebruiken dit dikwijls ook bij een receptie als hapje. groetjes mia en co

watdepotschaft avatar
watdepotschaft 16-04-2001

We hebben ze gegeten bij onze paasbrunch. Lekker hoor!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten