1. Home
  2. Recepten
  3. Gevulde eieren
  4. Gevulde Eieren Met Tonijn

Gevulde Eieren Met Tonijn

Door: kerst_pasen_3

  •  , Buffet
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-04-2001

Ingrediënten


10 eieren
1 sjalotje
4 augurken
1/2 bosje bladpeterselie of kervel
150 gram tonijn (blikje naturel)
3 eetlepels eetlepels Calve barbecuesaus
3 eetlepels Calve mayonaise
peper
zout
enkele kerstomaatjes als garnering



Life and Cooking recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de eieren 8 minuten zodat ze 'hard' zijn. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water en pel ze. Halveer de eieren en wrijf de eidooiers met een lepel door een bolzeef boven een kom.
Spoel de eiwitten met koud water goed schoon en laat ze even ondersteboven uitlekken op keukenpapier.
Snipper de sjalot en de augurk fijn en doe dit in een kom. Hak de peterselie, laat de tonijn goed uitlekken en meng alles met een vork goed door elkaar.
Doe de doorgewreven eidooiers, barbecuesaus, mayonaise en peper en zout erbij. Meng alles tot een smakelijk en stevig mengsel.
Draai nu de eiwitten om en vul ze met behulp van een lepel met de vulling.
Als garnering kun je kleine partjes kerstomaat met een blaadje peterselie of kervel gebruiken



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_3
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top