Tomaatjes

  • Italiaans, Borrelhapje
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 09-04-2001

gedroogde opgelegde tomaatjes

Deel dit recept

Ingrediënten
gedroogde tomaten,oregano, kappers , look, pili-pili,olijfolie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

gdroogde tomaten met scheutje azijn 3 minuten laten koken, nadien uit het vocht halen, afdeppen en 3 dagen laten drogen (indien de tomaten niet helemaal droog zijn is er kans dat ze gaan schimmelen)

Bereidingswijze

al de ingredienten samen in een goed afsluitbare pot doen en zien dat de tomaten helemaal onder de olie zitten (kan zo zelfs 1 jaar houdbaar zijn)

Serveertip

kleine stukjes tomaat en mozarella (als aperitiefhapje)
of in pasta samen met gedroogde hesp
of misschien weet iemand anders nog een mogelijkheid (laat het me dan weten)

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten