1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. appelmoes

appelmoes

Door: gravendeel

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-04-2001

Ingrediënten


600 gr. appels
2 theel. citroensap
1 eetl. suiker
mespunt kaneel



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Appels schillen en in grove stukken snijden.
schep de stukken appel in een magnetronschaal en giet het citroensap er over heen.
laat de appels in 6 minuten gaar worden op de hoogste stand van de magnetron en schep ze af en toe een keer om.
als de appels gaar zijn, de schaal uit de magnetron halen en de appels buiten de magnetron nog eens 5 minuten laten na garen.
de suiker en het kaneel toevoegen en de appelmoes af laten koelen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gravendeel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top