Paasbagels

  • Amerikaans, Brood
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 09-04-2001

Zelfgemaakt

Deel dit recept

Ingrediënten
- 2? dl water
- 1 dl olijf- of zonnebloemolie
- 1 theelepel zout
- 200 g fijn verkruimelde matses
- 4 eieren
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm het water met de olie tot het kookpunt.
Roer het zout en het matsemeel door de vloeistof tot een gebonden
geheel is ontstaan.
Roer de eieren een voor een door het matsemeelmengsel tot een vrij
slap deeg is ontstaan.
Rol met bevochtigde handen balletjes van het deeg en vorm de
deegballetjes tot puntbroodjes.
Leg de broodjes op een ingevette bakplaat.
Bak de broodjes circa 40 minuten in een op 200?C voorverwarmde oven
tot ze gaar en mooi bruin zijn.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten