1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Gepofte Aardappelen

Gepofte Aardappelen

Door: fridaberk

  • Nederlands,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 08-04-2001

Ingrediënten 8 personen


8 grote vastkokende aardappelen (b.v. Nicola) -
1/4 liter zure room -
4 eetl. kappertjes.



Ontdek meer:

Voorbereiding

Borstel de aardappelen goed schoon en kook ze, in de schil, in ca. 25 minuten gaar. Laat ze (iets) afkoelen en verpak ze elk in een stuk aluminiumfolie. Breng de zure room op smaak met peper en zout en roer de kappertjes erdoor.

Bereidingswijze

Leg de ingepakte aardappelen tussen de hete houtskool en laat ze in ca. 15 minuten door en door warm worden.
Serveer de aardappelen met de zure roomsaus.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fridaberk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top