1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Zalm
  5. Bagels Met Gerookte Zalm En Mierikswortel

Bagels Met Gerookte Zalm En Mierikswortel

  • Internationaal, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 07-04-2001

Ingrediënten 4 personen


1 pakje verse roomkaas op kamertemperatuur (100 gram)/ 3 theelepels geraspte mierikswortel (Kuhne)/ 100 gram gerookte zalmfilet/ 4 bagels/ 1/2 doosje daikonkers (a 20 gram)



Lekker hartig broodje voor het Paasontbijt of Paaslunch/bBrunch

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Roomkaas met vork losmaken en mierikswortel erdoor mengen. Zalmfilet in kleine reepjes snijden.

Bereidingswijze

Bagels opensnijden en onderste helft besmeren met mierikswortelroomkaasmengsel. Zalmreepjes erop leggen en daikonkers erover verdelen. Bovenste helft van bagels erop leggen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van corrieneeltje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van corrieneeltje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top