Broccolisalade

  • Italiaans, Salade
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 07-04-2001

Doe eens wat anders met je broccoli.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Pan en koekenpan.

Voorbereiding

Kook de broccoli in kokend water met zout in 3-4 min. beetgaar. Spoel de broccoli met koud water en lat deze uitlekken.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan in ca 2 min. lichtbruin onder regelmatig omscheppen.

Bereidingswijze

Roer een dressing van de azijn, de olie en wat zout en peper. Meng de broccoli met de olijvenringetjes, breng dit op smaak met de dressing en roer de pijnboompitten erdoor.

Serveertip

Serveer de salade bijvoorbeeld met de
kipfilet caprese
.

*Bron: Tip Culinair (6/2000)

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten