Sandwich Gerookte Vis

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 07-04-2001

een sandwich met makreel en roomkaas

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
125 gram verse roomkaas met tuinkruiden, 2 theelepels mierikswortel, 2 theelepels verse bieslook, 4 dikke sneden wit maanzaadbrood, 1/2 rode parika, 200 gram makreel, 2 theelpels citroensap, peper, waterkers.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Hak de bieslook fijn en meng deze in een kom met de roomkaas en de mierikswortel.
Snijd de paprika in dunne reepjes en maak de makreel schoon en snijd deze in stukjes.
Besmeer de sneden brood eventueel met boter en verdeel het roomkaasmengsel over 2 sneden brood. Leg vervolgens de reepjes rode paprika en de makreel op het brood. Besprenkel alles met citroensap en strooi wat peper over de makreel. Knip er wat waterkers.
Leg de overgebleven sneden brood bovenop en druk de sandwiches goed op elkaar.

Serveertip

In plaats van gerookte makreel ook lekker met gerookte forel.
In plaats van maanzaadbrood, een Italiaanse bol.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten