Stokbroodje Kanton
- Indonesisch, Lunch/Brunch
- 20-30 min.
- Geplaatst op 07-04-2001
stokbrood met varkenshaas en veel groenten.
Bereidingswijze
Snijd de varkenshaas in dunne reepjes en meng deze in een kom met de uitgeperste teentjes knoflook, de fijngehakte gember en sojasaus.
Snijd de bosuitjes in schuine stukjes, de schoongemaakte paprika in dunne reepjes en haal de peultjes af.
Verhit de olie in een wok of koekenpan en roerbak hierin de reepjes varkenshaas circa 5 minuten. Voeg de bosuitjes, de rode parika en de peultjes toe en roerbak alles nog nog 3 minuten.
Snijd het stokbrood in de lengte doormidden.
Besmeer de helften eventueel met boter. Bedek de twee stukken stokbrood met krulandijvie en tauge. Schep het vleesmengsel hierop. Dien de broodjes onmiddelijk op.
Serveertip
Geef er bestek bij, het broodje is nogal onhandig eten, maar wel heel erg lekker!
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties