Salade van hollandse garnalen en mango

  • Thais, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 03-04-2001
  • Salade van hollandse garnalen en mango

    Salade van hollandse garnalen en mango

    Salade van hollandse garnalen en mango

met een dressing van bassilicum en cremefraiche

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 el. extra vierge olijf olie - 1/2 limoen - 1 bos basilicum - 1 el. creme fraiche - 1 el. dragon azijn - 2 el.vis saus - 1/2 el. gember siroop - 1 el. droge witte wijn - versgemalen witte peper - 1 krop lollo rosso - 1 krop frisee sla - 1 mango - 1 el. arachide olie - 2 ons hollandse garnalen ->
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

in koelkast de olijfolie koud laten worden - in keukenmachine : limoensap, 2/3 van de bassilicum blaadjes - creme fraiche - azijn tot een gladde saus mengen - dan de koude olijfolie er in een dun straaltje doorheen mengen, dan de vissaus, gembersiroop en de wijn erdoor mengen - peper en zout erdoor.

Bereidingswijze

sla op 4 borden verdelen - rest van basilicum er over heen verdelen - mango in plakjes in de arachide olie roerbakken - dan de vissaus er door - peper erbij - mango over de salade verdelen - garnalen eroverheen - dressing erover sprenkelen

Serveertip

p.p. 230 Kcal.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten