1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Bagels

Bagels

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-04-2001

Ingrediënten 4 personen


4 bagels met sesam
1 zak gewassen spinazie [500g]
zout, versgemalen peper
1 zakje amandelschaafsel [45g, Baukje]
100g zachte geitenkaas
2 eetlepels vloeibare honing



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op grillstand.
Halveer de bagels.
Stoof de spinazie droog op een matig vuur.
Bestrooi met zout en peper en laat de spinazie goed uitlekken.
Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin.
Brokkel de geitenkaas.
Verdeel over 4 bagelhelften de spinazie, geitenkaas en de honing. Leg de onbelegde en de belegde bagelhelften ca. 5 minuten onder de grill.
Bestrooi de belegde helften met het amandelschaafsel en serveer ze direct.

Serveertip

Variatietip:
de amandelen kunt u vervangen door pijnboompitten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van paasmand


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van paasmand
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top