Gevulde Paaseieren Met Tomatencreme

  • Internationaal, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 03-04-2001

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 hard gekookte eieren

2 eetl. creme fraiche

1 eetl. tomatenpuree

zout en versgemalen peper

tomatenketchup

peterselie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Halveer de gepelde eieren in de lengte en wip de dooiers er uit. Meng de verkruimelde dooiers met de creme fraiche en de tomatenpuree tot een glad mengsel. Breng op smaak met wat zout en versgemalen peper. Vul de halve eieren met de tomatencreme.

Serveertip

Garneer met een toefje tomatenketchup en een plukje peterselie.

Laatste reacties

tiny1953 avatar
tiny1953 20-03-2002

hoi het lijkt me erg lekker wij zijn gek op eieren maar dit is weer eens wat anders ik ga het zeker maken met de pasen groeten tiny

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten