1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Argentijnse keuken
  5. Carbonara Maxima

Carbonara Maxima

  • Argentijns, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 02-04-2001

Ingrediënten 4 personen


Rundvlees, tomaten, bouillon of bier, fruit, en altijd liefde!


Verder heb je nodig


NUON voor het gas en Sabatier voor het snijden.


Runderstoof met fruit

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Je liefste vrienden uitnodigen.

Bereidingswijze

Fruit 2 uien in een flinke plens olijfolie en doe er juist voordat ze gaar zijn een blik ontvelde en gepeperde tomaten bij. Als dit samen gefruit is, voeg dan ongeveer 7 ons stoofvlees toe en laat dit ook kleuren. Peper en zout en wat bouillon erbij. Of een zoete Grimbergen, maar dat is bier voor Flandres. Laat het in ieder geval zo''n anderhalf uur sudderen met het deksel op de pan. En dan komt het fruit: naar gelang het seizoen pruimen, perziken, appels of zelfs aarbeien! toevoegen. Eigen voorkeur: Peren. Tezelfdertijd wat in stukken gesneden aardappelen erbij en weer op de pot tot alles gaar is. Kort voor het opdoen nog een handvol rozijnen toevoegen en geniet van een verrassend en zeer smakelijke Carbonada.

Serveertip

Met wat rijst gekookt in een lichte
kippenbouillon waarin een gesnipperd ui, en groente van het land.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ronniegomer


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ronniegomer
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top