1. Home
  2. Recepten
  3. Bagels

Bagels

Door: kerst_pasen_3

  •  , Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-04-2001

Ingrediënten 4 personen


4 Bagels met sesam
500 g Gewassen spinazie
Zout, versgemalen peper
45 g Amandelschaafsel (Baukje)
100 g Zachte geitenkaas
2 tb Vloeibare honing



Pasen, 2001, Brunch

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op de grillstand. Halveer de bagels. Stoof de
spinazie droog op een matig vuur. Bestrooi met zout en peper en laat
de spinazie goed uitlekken. Rooster de amandelschaafsel in een
koekenpan goudbruin. Brokkel de geitenkaas. Verdeel over 4
bagelhelften de spinazie, geitenkaas en de honing. Leg de onbelegde
en belegde bagelhelften ca. 5 minuten onder de grill. Bestrooi de
belegde helften met de amandelschaafsel, leg de onbelegde helften
erop en serveer ze direct.

Bron: Super de Boer. kcal: p.p. ca. 420



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_3
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top