1. Home
  2. Recepten
  3. Montignac keuken
  4. salade met spekjes en gegrilde geitenkaas (montignac)

salade met spekjes en gegrilde geitenkaas (montignac)

  • Montignac, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-04-2001

Ingrediënten 2 personen


Sla naar keuze, 100 gram bacon, 150 gram geitenkaas, 100 gram walnoten, 2 tomaten, 1 komkommer, 2 eieren


Verder heb je nodig


Olijfolie, azijn, zout, peper


Heerlijke maaltijdsalade

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de sla in hapklare stukken, snijd de tomaat doormidden en in schijfjes, snijd de komkommer in schijfjes.
Maak een vinaigrette van olijfolie, azijn, zout en peper.

Bereidingswijze

Snijd de plakjes bacon in kleine stukjes en bak zonder olie in een koekepan knapperig.
Leg de geitenkaas op een bakplaat even onder de gril. Pocheer de eieren. Leg de sla midden op het bord, leg de tomaat- en komkommer schijfjes aan de rand van het bord, bestrooi de sla met de walnoten en gebakken spekjes. Besprenkel de salade met vinaigrette. Leg een gepocheerd ei in het midden bovenop de salade. Leg stukjes gegrilde geitenkaas bovenop de salade om het ei heen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jkraanen


Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jkraanen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top