1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Paastaart Van Mon Chou

Paastaart Van Mon Chou

  • Nederlands, Banket
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 02-04-2001

Ingrediënten


3 eieren
100 g basterdsuiker
60 g bloem
20 g ma?zena
zout
blikje ananas [227g]
100 g mon Chou
4 el ananassap [uit het blik]
1/8 l slagroom
chocoladeglazuur [zakje]


Verder heb je nodig


Beboterdevorm [paashaas]


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

1]. Maak biscuitdeeg van de eieren, basterdsuiker, bloem, ma?zena en wat zout.
Stort het deeg in de beboterde vorm. Bak de haas in circa 30 min. gaar.
2]. laat het blikje ananas uitlekken en bewaar het sap. Roer de Mon Chou los met 4 el ananassap en meng er de kleingesneden stukjes ananas door.
3]. Klop de slagroom stijf en spatel dit goed door het Mon Chou mengsel.
4]. Snij de haas in 2 lagen en bestrijk deze met de vulling. leg de lagen op elkaar.
Garneer de haas met fijne chocoladelijntjes en volg hierbij de lijnen van de bakvorm.

Serveertip

Variatie tip:
klop 100 g Mon Chou los met 4 el ananassap en 2 el poedersuiker.
Bestrijk hiermee de bovenkant van de paashaas.






Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van paasmand


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van paasmand
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top