1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Pesto
  5. Groene Pesto Met Schapenkaas

Groene Pesto Met Schapenkaas

  • Italiaans, Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 01-04-2001

Ingrediënten 4 personen


Maak 40 gram basilicumblaadjes, 2 gepelde knoflookteentjes, 40 gr. pijnboompitten, 60 gr. grof geraspte parmezaanse kaas, 40 gr. grof geraspte pecorino romano (italiaanse schapenkaas) en 3 eetlepels goede olijfolie fijn in een foodprocessor (of gebruik een staafmixer)
Voeg terwijl de machine draait nog 5-6 eetlepels olijfolie toe.
Schakel de machine uit zodra u een vrij dikke homogene saus hebt verkregen.

Op smaak brengen met zout en peper



Een heel erg lekker pesto-recept, voor door de pasta of als smaakmaker in een verse tomatensoep.

Deel dit recept

Ontdek meer:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gerrit_u


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gerrit_u
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top